ΔΙΑΝΟΜΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΥΖΩΝΩΝ από τους Υφυπουργούς Γ. Γεωργαντά και Θ. Καράογλου

Uncategorized
Χίλια ζευγάρια γάντια μιας χρήσης, πεντακόσιες μάσκες και μεγάλη ποσότητα απορρυπαντικών, απολυμαντικών και χλωριούχων διένειμαν σήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου και ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάςστους τελωνειακούς υπαλλήλους και τους αστυνομικούς που υπηρετούν στον τελωνειακό σταθμό των Ευζώνων, παρουσία και του Δημάρχου Παιονίας, Κ. Σιωνίδη


Το υγειονομικό υλικό διατίθεται για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών που έχουν καταγραφεί σε μια από τις κυριότερες πύλες εισόδου στη χώρα. 


Ο Υφυπουργός κ. Γεωργαντάς επισήμανε οτι “οι Έλληνες δίνουμε συντεταγμένα τη μάχη απέναντι στην πανδημία και θα αναδειχθούμε νικητές, διότιακολουθούμε με προσήλωση τις οδηγίες των ειδικών.Με υπομονή και αυτοπειθαρχία, όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε την υγειονομική κρίση, σχεδιάζοντας την επόμενη ημέρα για τη μετά κορωνοϊού εποχή”.

Ο Υφυπουργός κ. Καράογλου ευχαρίστησε το δυναμικό του συνοριακού σταθμού για τη συνέπεια και την ευσυνειδησία με την οποία επιτελούν το καθήκον τους. Ευχήθηκε “Καλή Ανάσταση σε όλα τα πεδία” και εξέφρασε την πεποίθηση ότι χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά που επέδειξε η Πολιτεία με την έγκαιρη λήψη μέτρων, η Ελλάδα θα ξεπεράσει την πανδημία με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.