Ευχαριστήριο Μήνυμα Έν. Εστιατόρων Ν.Σερρών στον πρόεδρο του Ε.Ε.Α. Γ. Χατζηθεοδοσίου

Uncategorized
Ευχαριστήριο μήνυμα στον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών απέστειλε η Ένωση Εστιατόρων Ν. Σερρών για τον αγώνα που δίνει ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου να στηριχθούν με περαιτέρω μέτρα στήριξης οι επαγγελματίες στον κλάδο της εστίασης.
Κύριε Πρόεδρε, 


Αισθανόμαστε την ανάγκη ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών να σας ευχαριστήσουμε δημόσια για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη που δείχνεται για τα προβλήματα των επαγγελματιών στον κλάδο της εστίασης εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.

Το μεγάλο ενδιαφέρον σας και οι ουσιαστικές σας παρεμβάσεις σε πανελλαδικό επίπεδο μας δίνουν ελπίδα ότι σε επίπεδο διεκδικήσεων ίσως τελικά σημειωθούν αποτελέσματα.
Η αγωνία που βιώνουμε οι επαγγελματίες για την μετά κορονοϊού εποχή είναι μεγάλη. Χωρίς έσοδα και μόνο με υπέρογκες οικονομικές υποχρεώσεις το μέλλον θα είναι ξεκάθαρα αβέβαιο και δυσοίωνο. 
 Η φωνή σας για άμεση λήψη μέτρων ώστε να αποφευχθούν τα “λουκέτα” και οι απώλειες θέσεων εργασίας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τις ενέργειές μας για λήψη νέας δέσμης μέτρων. 
Από την πρώτη στιγμή προχωρήσατε σε συσκέψεις με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Καββαθά και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΕ, για να έχετε πλήρη εικόνα των προβλημάτων του κλάδου και στην πορεία ξεκινήσατε τον αγώνα για δραστικά μέτρα στήριξης, παρεμβαίνοντας σε πολιτικό και επικοινωνιακό επίπεδο. 
Ο στόχος σας να ξεκινήσει διάλογος ανάμεσα στην πολιτεία και στους εκπροσώπους των επαγγελματιών ελπίζουμε να επιτευχθεί, ώστε να μην κλείσουν εκατοντάδες επιχειρήσεις και να χαθούν χιλιάδες θέσεις εργασίες. Η κυβέρνηση εισακούει ευλαβικά στην περίπτωση της πανδημίας, τους ειδικούς στην υγεία, έτσι και στην περίπτωση του επιχειρείν υποχρεούται να εισακούσει τους επαγγελματίες για να την επανεκκίνηση της οικονομίας.
Οφείλουμε, να αναγνωρίσουμε ότι την ίδια προσπάθεια καταβάλλετε για όλους τους κλάδους του επιχειρείν. 
Μπορεί να μας χωρίζουν αρκετά χιλιόμετρα από την Αθήνα ,αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να σας ευχαριστούμε θερμά που είστε στο πλευρό μας. 


Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος                             Ο Γ. Γραμματέας
                                 

 Σωτήριος Κοτσαμπάς                  Μελπομένη Σπλήνα 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.