ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Uncategorized
«Καλώ όλους τους Μακεδόνες, όλους τους Έλληνες να λάβουν μέρος, μαζικά και ειρηνικά, στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Κυριακή 20 Ιανουαρίου. Είναι η τελευταία ευκαιρία να φτάσει μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο γνήσια και ανόθευτη η φωνή του λαού ώστε να πειστεί η πλειοψηφία των βουλευτών πως πρέπει -έστω και την ύστατη ώρα- να πουν ένα περήφανο ΟΧΙ στην κατάπτυστη συνθηκολόγηση των Πρεσπών.


Καθαρές κουβέντες: Αποδοχή από εμάς της κίβδηλης ονομασίας ¨Βόρεια Μακεδονία¨ συνιστά εθνικό έγκλημα. Ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, σημαίνει αποδοχή ¨μακεδονικής¨ γλώσσας και ¨μακεδονικής¨ εθνικής ταυτότητας, σημαίνει επιβράβευση του δημιουργήματος του Τίτο, ενός τεχνητού κράτος που σχεδιάστηκε με αποκλειστικό στόχο, όπως εύστοχα έχει γραφτεί, για να διεκδικεί εδάφη, ιστορία και πολιτισμό από τον Ελληνισμό.
Ας ακούσουμε την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, την ξεκάθαρη θέση της πως «η υποχώρησή μας στο θέμα του ονόματος θα σημάνει την εκ μέρους μας αποδοχή ότι υπάρχει μακεδονικό κράτος και έθνος, το οποίο δεν μπορεί παρά να διεκδικήσει στο μέλλον το σύνολο των εδαφών, τα οποία θα θεωρεί δικά του».


Φίλες και φίλοι,
η εθνική προδοσία είναι σε πλήρη εξέλιξη. Οφείλουμε απέναντι στην Ιστορία μας, απέναντι στους προγόνους μας, απέναντι σε αυτούς που έπεσαν για να ελευθερωθεί η μακεδονική γη, να είμαστε όλοι εκεί, στην Πλατεία Συντάγματος. Να καταστήσουμε σαφές, πως η Μακεδονία δεν πωλείται, δεν ενοικιάζεται, δεν παραχωρείται.
Και κάτι τελευταίο. Όσοι λάβουν μέρος στο πανεθνικό συλλαλητήριο, τους εφιστώ την προσοχή καθώς οι προβοκάτορες καραδοκούν. Και ο νοών νοείτο».  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.