“Οι εκλογές είναι η μόνη επιβεβλημένη λύση και αυτή την οδό θα επιλέξει και ο ίδιος ο κ.Τσίπρας”

Uncategorized

Πρέπει να ανατρέψουμε την καθοδική πορεία της χώρας την οποία επέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτή η αλλαγή πορείας μπορεί να επιτευχθεί μόνο με αλλαγή πολιτικής, σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας μιλώντας σήμερα στη “Φωνή της Ελλάδας”.

“Σήμερα, δυστυχώς, οι 9 στους 10 ερωτηθέντες είναι απελπισμένοι και απογοητευμένοι από την τωρινή κυβέρνηση. Είναι βέβαιο ότι κάτι πρέπει να αλλάξει.

Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και απογοητευμένος. Αυτή η αλλαγή, όμως, δεν πρόκειται να έρθει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η σημερινή κυβέρνηση έχει διανύσει ήδη είκοσι μήνες διακυβέρνησης, σχεδόν το πρώτο μισό της θητείας της. 

Δηλαδή πρέπει να περιμένουμε τρεις-τέσσερις τετραετίες για να δούμε εάν μπορεί ο κ.Τσίπρας να αλλάξει κάτι; Εάν υπήρχε σχέδιο πιστεύω ότι θα είχε εφαρμοστεί”, τόνισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

“Οι εκλογές είναι η μόνη επιβεβλημένη λύση και πιστεύω ότι αυτή την οδό θα επιλέξει και ο ίδιος ο κ.Τσίπρας, παρά τα όσα λέγονται.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα μπορέσει να αντέξει τη συνεχιζόμενη φθορά και προκειμένου να περικόψει τον δημοσκοπικό κατήφορο και την συρρίκνωση των ποσοστών του θα καταφύγει στη λύση της κάλπης”, κατέληξε ο Κ.Γκιουλέκας.

O Κ.Γκιουλέκας στη “Φωνή της Ελλάδας” (23-8-2016) https://youtu.be/JLuH1yHeM-g Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην
σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook:  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *