Συνάντηση του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ – Ενεργοποίηση του υφιστάμενου δικτύου φυσικού αερίου στο Κιλκίς

Uncategorized
Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, συναντήθηκε σήμερα, στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΔΑ, Μάριο Τσάκα.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος, ενημέρωσε τον Υφυπουργό για την εντός των επομένων ημερών ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την ενεργοποίηση του υφιστάμενου δικτύου φυσικού αερίου χαμηλής τάσεως, μήκους 13 χιλιομέτρων, στην πόλη του Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσάκας διαβεβαίωσε τον Υφυπουργό ότι μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού στις 2 Ιουνίου και την εγκατάσταση του αναδόχου, αναμένονται εντός του φθινοπώρου και οι συνδέσεις των καταστημάτων και των νοικοκυριών που βρίσκονται κατά μήκος των οδών, από τις οποίες διέρχεται το ήδη εγκατεστημένο δίκτυο, ανάμεσα στις οποίες είναι οι κεντρικές οδοί 21ης Ιουνίου, Βενιζέλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου (περιφερειακή οδός).

Επιπλέον, ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για την πορεία του διαγωνισμού για την επέκταση του υφιστάμενου δικτύου που αφόρά την πόλη του Κιλκίς και εντάχθηκε σε κοινό έργο με το δίκτυο της πόλης των Σερρών. Το έργο αυτό, βρίσκεται ήδη στη φάση της διαβούλευσης και πρόθεση της εταιρείας είναι η όσο το δυνατόν συντομότερη υλοποίησή του. 
Ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς, ευχαρίστησε τον διευθύνοντα σύμβουλο για την απόφαση ενεργοποίησης του υφιστάμενου δικτύου και συμφώνησαν να επισκεφθεί σύντομα το Κιλκίς, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και συνεργασία με τη δημοτική αρχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.