ΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΓΚΙΣΤΡΟΥ (ΠΕΚΑΜ ΑΕ)

UncategorizedΤου Χρήστου Κατσαρού

Στους κατάφυτους λόφους του Αγκίστρου με τα γραφικά καταρρακτάκια βρίσκει κανείς την ψαροταβέρνα της ΠΕΚΑΜ ΑΕ. Το τοπίο ειδυλλιακό, η ανοιχτωσιά και η ευρυχωρία εμφανείς με την πρώτη ματιά, η μεσογειακή κουζίνα με τα τοπικά πιάτα, όπου δεσπόζει η βασίλισσα πέστροφα φρεσκοψαρεμένη από το ιχθυοτροφείο της επιχείρησης και ψημένη στα κάρβουνα με λαδολέμονο ή καπνιστή με κρεμμυδάκι και το καλό κρασί απαράμιλλη, η ευγένεια του προσωπικού παροιμιώδης, η θέα από τον εξώστη απερίγραπτη με τον ήχο του νερού από το παρακείμενο ποτάμι να χαλαρώνει τις αισθήσεις. Ένας πεντακάθαρος χώρος, ο οποίος πληροί στο ακέραιο όλα τα υγειονομικά μέτρα και που αξίζει κανείς να πάει και να γευτεί την ελληνική κουζίνα.
Ένα μεγάλο μπράβο στον ιδιοκτήτη, του ευχόμαστε καλές δουλειές και πάντα με μεράκι και με το βλέμμα στραμμένο στην ανάπτυξη του τόπου!

Φωτογραφιές:Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Αρθρογράφος-ιδιοκτήτης των ενημερωτικών ιστολογίων :
ΓΡΑΦΙΔΑ ΣΙΝΤΙΚΗΣ , ΠΕΝΑ ΣΙΝΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΓΡΑΦΙΔΑ και αρθρογράφος του Σερραϊκού Θάρρους, του Θάρρους της Σιντικής και της εφημερίδας Καθημερινός Παρατηρητής Σερρών
Ταχ. Δ/νση: Λιβαδιά Σιντικής Σερρών, Τ.Κ. 62055
Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ.: 6945488779

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.